Buurtvereniging Het Dijkhuis

Aalsmeerderbrug - Oude Meer

Vrijheidsmaaltijd op zondag 5 mei 2024 

Op 5 mei vieren we in Nederland de bevrijding van ons land na de Tweede Wereldoorlog, dit wordt georganiseerd door het Nationaal Comité 4-5 Mei. Dit jaar nodigen we buurtbewoners uit om deel te nemen aan de Vrijheidsmaaltijd. Dit is een bijzonder moment om stil te staan bij onze vrijheid en om dit te vieren samen met anderen. Op deze dag zullen er door het hele land verschillende activiteiten georganiseerd. Een van de hoogtepunten van deze dag is de Vrijheidsmaaltijd. Dit is een moment waarop we met elkaar in gesprek gaan en onze vrijheid vieren onder het genot van een maaltijd.


De Vrijheidsmaaltijd wordt georganiseerd op verschillende locaties door het hele land. We willen u graag in Het Dijkhuis uitnodigen om deel te nemen aan deze maaltijd en om samen met ons stil te staan bij onze vrijheid. De vrijheid is in deze tijd iets waar we in Nederland dankbaar voor mogen zijn. Op de website van het Nationaal Comité 4 en 5 mei  vindt u ook meer informatie over de verschillende activiteiten die op deze dag georganiseerd worden.


Er wordt gratis een lunch ter beschikking gesteld, een broodmaaltijd met een heerlijke kop soep wordt geserveerd. We hopen dat u samen met ons deze dag wilt vieren en dat we met elkaar kunnen stilstaan bij onze vrijheid. We kijken uit naar uw aanwezigheid op 5 mei.

Wanneer u zich hiervoor aanmeld via info@hetdijkhuis.net, weten we op hoeveel mensen we mogen rekenen!

U komt toch ook?