Buurtvereniging Het Dijkhuis

Aalsmeerderbrug - Oude Meer

Najaarsbingo op zondag 22 oktober 2023

 

Op zondag 22 oktober gaan we Bingo spelen! De Kerstbingo wordt altijd goed bezocht, daarom hebben we besloten om ook al eerder in het jaar de ballen te laten draaien. Een van de rondes zal bestaan uit een muziekronde en de opbrengst hiervan gaat naar Saskia, een singer/songwriter uit Aalsmeer die ernstig ziek is. Zij heeft al 13 jaar de ziekte ME (Myalgische Encefalomyelitis). Hierdoor brengt zij de meeste tijd door in bed of op de bank. Voor een behandeling in Australië zoekt zij sponsoren en wij willen hieraan graag ons steentje bijdragen! 


Donaties
Met het streefbedrag van 38.000 euro kan de therapie voor Saskia, haar verblijf en mantelzorg betaald worden. We zetten een ook een pot op de bar voor extra donaties. Vraag je vrienden en kennissen om gezellig mee te doen!


De deur gaat open om 14:30 en het duurt tot ongeveer 18:00, inschrijven is niet nodig. Er zijn drie rondes en de Bingokaarten kosten € 2,- per stuk, 3 voor € 5,- (of 6 voor € 10,-). Neem wel je mooiste kleurtjes mee! Wij zorgen voor de hapjes, drank is voor eigen rekening.