Buurtvereniging Het Dijkhuis

Aalsmeerderbrug - Oude Meer

Creatief


Het createam van Het Dijkhuis gaat vanaf 1 maart weer van start!

Iedere woensdag is er de gelegenheid om onder het genot van een kopje thee of koffie creatief bezig te zijn. Iedereen is van harte welkom om te komen handwerken of knutselen. Je kunt je eigen werk meenemen, maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van de aanwezige materialen. Er is van alles aanwezig. Voor sommige werkstukken zullen wel materiaalkosten in rekening gebracht worden. Voor niet-leden is de entree € 2,50 per keer.

Wat gaan we doen?

Op dit moment kunnen we aanbieden: keramiek, macramé, poppetjes maken, met gipsverband werken en mozaïeken. We proberen enkele voorbeelden op de openingsdag te kunnen laten zien.


Kinder Paasknutselmiddag op woensdag 29 maart

Paasknutselmiddag
Paasknutsel
IMG_5933
IMG_5932

Ook voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar gaan we leuke knutselmiddagen organiseren, de eerste al op woensdag 29 maart van 14:30 - 16:30. Dus zet deze alvast in je agenda! 

Graag even aanmelden voor 27 maart voor de gratis Paas knutselmiddag voor kinderen, zodat we weten hoeveel materiaal we moeten inkopen. Niet leden betalen een eigen bijdrage van € 2,50.


Openingstijden:

Op de even weken: in de ochtend van 10:00 - 12:00

In de oneven weken: in de avond van 19:30 - 21:30


Stuur een e-mail of meld je aan via Facebook, zodat wij weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Leuk als je erbij bent!


In het derde weekend van september is het de bedoeling om aan te sluiten bij de Kunstroute van Aalsmeer, dan worden alle knutselwerken tentoongesteld voor belangstellenden.