Buurtvereniging Het Dijkhuis

Aalsmeerderbrug - Oude Meer

Inloop en Creatief

Iedere woensdag is er de gelegenheid om onder het genot van een kopje thee of koffie creatief bezig te zijn. Iedereen is van harte welkom om te komen handwerken of knutselen. Je kunt je eigen werk meenemen, maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van de aanwezige materialen. Er is van alles aanwezig. Voor sommige werkstukken zullen wel materiaalkosten in rekening gebracht worden. Voor niet-leden is de entree € 2,50 per keer.

Wat gaan we doen?

U bent vrij om zelf iets te gaan maken, er is keuze uit o.a. keramiek, macramé, poppetjes maken, met gipsverband werken en mozaïeken. 

Maar u mag ook gewoon langskomen voor een praatje en een kopje koffie of thee. Graag zelfs, hoe meer mensen er zijn, hoe gezelliger het is!

Openingstijden: iedere woensdagochtend tussen 10:00 - 12:00


KERSTSTUKJES MAKEN OP 13 EN 14 DECEMBER

We gaan op woensdag 13 en donderdag 14 december vanaf 19:00 weer iets moois maken voor de kerst! Het is de bedoeling om een schaal met een ring met lichtjes te maken. Er kan ingeschreven worden via e-mail. De onkosten worden bekend gemaakt zodra de prijzen van de verse artikelen bekend zijn en een foto met voorbeeld van de schaal volgt z.s.sm. Iedereen is van harte welkom om mee te komen knutselen. We hebben meegedaan aan de Kunstroute die in september, kijk in de foto's voor de mooie creaties die we gemaakt en getoond hebben! 


Onze creatieve ruimte