Buurtvereniging Het Dijkhuis

Aalsmeerderbrug - Oude Meer

Inloop en Creatief 

Iedere woensdag is er de gelegenheid om onder het genot van een kopje thee of koffie creatief bezig te zijn. Iedereen is van harte welkom om te komen handwerken of knutselen. Je kunt je eigen werk meenemen, maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van de aanwezige materialen. Er is van alles aanwezig. Voor sommige werkstukken zullen wel materiaalkosten in rekening gebracht worden. Voor niet-leden is de entree € 2,50 per keer.

Wat gaan we doen?

U bent vrij om zelf iets te gaan maken, er is keuze uit o.a. keramiek, macramé, poppetjes maken, met gipsverband werken en mozaïeken. 

Maar u mag ook gewoon langskomen voor een praatje en een kopje koffie of thee. Graag zelfs, hoe meer mensen er zijn, hoe gezelliger het is!

Openingstijden: iedere woensdagochtend tussen 10:00 - 12:00


PAASKNUTSELEN OP WOENSDAG 20 MAART OVERDAG

En bij voldoende interesse gaan we ook 's avonds een paasstuk, paaseieren, een kuiken of een paashaasje maken. Leuk voor op de paastafel! Voor materialen wordt gezorgd, de kosten voor de materialen zijn € 2,- voor het paashaasje van kralen, € 5,50 voor het kuiken en € 7,- voor het grote ei. De materialen zijn beperkt, dus meld bij aanmelding wanneer wat u wilt maken. 

Deze activiteit is in principe voor leden en er kan dus ook 's morgens al geknutseld worden!

Schrijf je hier in
Paasknutselen
Paasknutselen
IMG_7618
IMG_7618Paasknutselen


Iedereen is van harte welkom om mee te komen knutselen, maar geef je je op dan rekenen we ook op je komst!


We hebben meegedaan aan de Kunstroute die in september, kijk in de foto's voor de mooie creaties die we gemaakt en getoond hebben! 


Onze creatieve ruimte