Buurtvereniging Het Dijkhuis

Aalsmeerderbrug - Oude Meer

Commissie Leefomgeving

De Commissie Leefomgeving (kortweg CLO) houdt zich binnen buurtvereniging Het Dijkhuis bezig met alles wat met onze leefomgeving te maken heeft. Denk aan onveilige (verkeers)situaties, het AED-team, maar ook contact met de Gemeente en omliggende bedrijven van geluidsoverlast of lichtoverlast. Zij hebben over deze zaken regelmatig contact met de betrokken instanties. Zij zorgen dat de belangen van onze buurt goed behartigd worden. 

Hebt u vragen of suggesties? Mail dan naar leefomgeving@hetdijkhuis.net of spreek het bestuur even aan.

Er zijn gesprekken met de ORA (Oude Meer, Rozenburg en Aalsmeerderbrug) om samen te werken aan verschillende aandachtspunten waar de CLO zoals:

 


Info over AED informatieavond

Zoals u weet hebben we een grote groep vrijwilligers die een cursus reanimatie heeft gevolgd zodat zij de AED’s die door de buurtvereniging langs de dijk geplaatst zijn in geval van nood kunnen bedienen. Het certificaat is echter maar beperkt geldig en dus moet iedereen een herhalingscursus volgen. Deze cursusavonden worden in Het Dijkhuis regelmatig gegeven.  De kosten voor de herhalingscursus worden door de meeste zorgverzekeringen in de aanvullende verzekering gedekt.

Wij houden u op de hoogte!