Buurtvereniging Het Dijkhuis

Aalsmeerderbrug - Oude Meer

Archief


Nieuwsbrief week 11 - 12 maart 2023 - De activiteiten in maart en april

Buurthap_6
Buurthap_6

Vorige week donderdag, 7 maart organiseerden we een gezellig etentje voor de buurt. De zgn. "blauwe hap", nasi met saté, stond op het menu. Met ongeveer 40 personen was het een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar. Meer informatie is te lezen in de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief week 9 - 26 februari 2023 - De komende activiteiten 

IMG_5790
IMG_5790

Na de fantastische opening van 17 februari stonden we zelfs op de voorpagina van HCNieuws, hoe leuk om te zien! We gaan nu snel van start met allerlei activiteiten in ons mooie Dijkhuis. Lees er meer over >>

Nieuwsbrief week 7 - 18 februari 2023 - Opening van Het Dijkhuis

Het Dijkhuis

Wat hadden we een topdag gisteren bij Het Dijkhuis! Op het moment dat we naar buiten gingen, begon de zon te schijnen. Maar niet alles zat mee... Lees er hier meer over!

Nieuwsbrief week 1 - 1 januari 2023 -Nieuwjaarsborrel

Nieuwjaarsborrel
Nieuwjaarsborrel

Namens het bestuur wensen we iedereen een gelukkig en gezond 2023! We nodigen je graag uit om het nieuwe jaar in te luiden tijdens de Nieuwjaarsborrel in Het Dijkhuis. Lees verder >>

Nieuwsbrief oktober 2022 - De bouw en aankondiging activiteiten

Kijkdag
Kijkdag

De nieuwsbrief met daarin de stand van zaken bij de bouw en de activiteiten die we ondanks dat het nog niet af is toch gepland hebben! Lees verder >>

Nieuwsbrief juni 2022 - Bouwinformatie

Impressie Dijkhuis_1 - Photo
Impressie Dijkhuis_1 - Photo

Met daarin informatie over de bouw van het nieuwe Dijkhuis, de speeltuin en de bomen. Een aankondiging van de Algemene Ledenvergadering op 20 juni om 20:00u en de beschikbare functies secretaris en communicatie. Er wordt gekeken naar het plaatsen van een 5e AED aan het einde van de Schipholdijk.

De nieuwsbrief lees je hier

21 maart 2019

Presentatie SLS fonds klik hier

Maart 2018

Heropening Het Dijkhuis door oud-paralympisch kampioene en buurtgenoote Gerda Stokkel - Lampers.

Op 18 maart 2018 opende Gerda ons vernieuwde Dijkhuis. Na twee jaar hard werken door onze vrijwilligers, waarbij eerst de binnenkant en daarna de buitenkant onder handen werd genomen, ging ze er, tot hilariteit van de aanwezigen, "met gestrekt been in". Alle hulde aan de klussers die samen zo'n fantastisch resultaat hebben neergezet! 

November 2016

De fruitbomen zijn geplant! Dankzij Lionsclub Haarlemmermeer XXY en Aardewerkfabriek De Daas staan er acht fruitbomen. Met hulp van buurtbewoners en enkele kinderen is er zaterdag 26 november hard gewerkt om alles op tijd te planten.  In de toekomst hopen we met de kinderen uit de buurt van de oogst heerlijke jam te maken! In het voorjaar gaan we verder aan de slag met de metamorfose van Het Dijkhuis, DE TUIN!
Op de fotopagina staat ook een boekje, gemaakt door LionsXXY lid Harry Winnubst. Hierin kunt u precies zien welke fruitbomen er in onze tuin staan en wat voor kenmerken ze hebben, leuk! 

Herfst 2016

Bijeenkomst over kansen wonen langs de Ringvaart

Verslag bijeenkomst herfst 2016
Totaal verslag Aalsmeerderbrug-Oude MeerDEF.pdf (1.04MB)
Verslag bijeenkomst herfst 2016
Totaal verslag Aalsmeerderbrug-Oude MeerDEF.pdf (1.04MB)
Presentatie bezoek Burgemeester 2014 

klik hier