Buurtvereniging Het Dijkhuis

Aalsmeerderbrug - Oude Meer

Glasvezel samen met Het Dijkhuis

Glasvezel met Delta en Caiway

 

Razendsnel glasvezel internet in Aalsmeerderbrug is dichterbij dan ooit

Naar aanleiding van de informatie avond van 2 maart 2023 zijn er verschillende bewoners aangehaakt om glasvezel te nemen. 

De aanleg van glasvezel
De aanleg en het onderhoud van glasvezel worden gecoördineerd door DELTA Netwerk. Inmiddels is met de betrokken partijen afstemming geweest over de aanlegplannen. Denk aan de gemeente, het waterschap en eventuele grondeigenaren. Soms kost het veel tijd om met elkaar tot goede afspraken te komen en duurt het even voordat DELTA Netwerk daadwerkelijk kan starten met de werkzaamheden.
Pas wanneer de aanleg in een gebied volledig is afgerond kunnen wij, DELTA, beginnen met het leveren van internet en tv over het nieuwe netwerk.

We houden u op de hoogte
De komende periode brengen we u per e-mail op de hoogte van het verloop van het proces. Houdt u er rekening mee dat u niet alleen informatie ontvangt van DELTA als provider. Ook DELTA Netwerk en haar aannemer zullen u via post en e-mail hierover informeren.


Meer weten over de planning?
Ga dan naar deltanetwerk.nl en vul uw postcode en huisnummer in. U komt dan op een pagina met informatie over de aanleg in uw buurt. Kijk hiervoor ook bij het kopje 'Nieuws'. Vindt u hier nog geen informatie, dan is de planning nog niet gereed. We informeren u zodra deze bekend is.

Informatie over uw abonnement
Wilt u meer weten over het DELTA internetabonnement dat u heeft afgesloten, of over de installatie van het internet en tv in huis? Kijk dan op delta.nl.


Delta_glasvezel_2