Buurtvereniging Het Dijkhuis

 

Welkom op onze website

Buurtvereniging Het Dijkhuis is er voor alle inwoners van Oude Meer en Aalsmeerderbrug.

De Buurtvereniging is in de jaren 60 ontstaan en heette toen Speeltuinvereniging de Lente. In de jaren 90 veranderde de naam in Buurtvereniging Het Dijkhuis. 

De buurtvereniging organiseert allerlei activiteiten in en rond ons buurthuis. Zo organiseren we een groot Sinterklaasfeest voor de kleintjes, en organiseren we nog meer activiteiten voor groot en klein in onze buurt. Ook is Het Dijkhuis te huur voor feesten en partijen. Tevens is er een commissie leefomgeving die zich inzet voor de leefbaarheid in onze buurt. 

Inmiddels hebben de eerste activiteiten van het seizoen alweer plaatsgevonden. Er is door de motormuizen weer getoerd, er is geklaverjast en er is gemediteerd. We hebben nog veel meer leuke activiteiten deze winter! Klik hier voor alle activiteiten! 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hiernaast staat de link naar de laatste nieuwsbrief van de SBOH, de belangenvereniging van opstalhouders. Op hun website staat ook een brief, klikt u hier voor deze brief. Ook kunt u zich aanmelden bij de SBOH . Klikt u dan hier. Doen hoor! Ze doen ongelooflijk goed werk en hebben onze steun hard nodig! 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Problemen met onze kalender/agenda op de website

Helaas 'praten' Google en Apple niet goed meer met elkaar na een Apple update: als je op de website in de agenda kijkt vanaf een IPhone, IPad of een MacBook, zie je alleen een oudere update van de agenda op de pagina verhuur. Hierdoor lijkt het of sommige dagen nog beschikbaar zijn voor verhuur, terwijl ze wel al geboekt zijn. Helaas is hier door Apple en Google nog geen oplossing voor gevonden. Met een niet-Apple apparaat zie je wel de juiste, actuele kalender. Je kunt dus bijvoorbeeld met een Samsung, Sony of bijvoorbeeld Acer wel de juiste agenda zien. Of stuur een mailtje naar info@hetdijkhuis.net  . Excuses voor het ongemak!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

AED's
Inmiddels is bijna iedereen op de eerste jaarlijkse herhalingscursus geweest. De kasten hangen bij Het Dijkhuis, Anke en Gertjan de Wit op Aalsmeerderdijk  196 en bij Geoff's. De vierde AED wordt binnenkort in de buurt van de brug geplaatst

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Commissie Leefomgeving
Voor onze commissie leefomgeving zijn wij op zoek naar mensen die in deze commissie willen plaatsnemen. Lijkt het je leuk om na te denken hoe we onze buurt nog leuker kunnen maken? Meld je dan aan! 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Privacy

U bent vast ook een beetje gek geworden van al die E-mails die gingen over uw privacy. Maar in overeenstemming met wetgeving ten aanzien van gegevensbescherming vragen we u toch om dit even te lezen.

Buurtvereniging Het Dijkhuis bewaart en gebruikt de door u verstrekte gegevens(naam, adres, e-mailadres en eventueel telefoonnummer) uitsluitend om u, voornamelijk middels een nieuwsbrief die via een E-mail wordt verzonden, te berichten over haar activiteiten. Wij zullen uw gegevens nimmer aan derden verstrekken. Het is te allen tijde mogelijk om u uit te schrijven voor onze nieuwsbrief.  

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ In het overzicht op deze pagina ziet u onze activiteiten gepland staan. Er zit vast iets voor u bij! Kijk voor meer informatie op de activiteitenpagina. 

Kent u iemand die een bloemetje verdient? Mail ons dan! 


Bloemetje van de maand

Contributie

 Verhuur

Kent u iemand die een bloemetje verdient? Mail naar info@hetdijkhuis.net

 

Bent u al lid van onze buurtvereniging? De contributie voor 2016 bedraagt nog steeds slechts €7,50 per gezin. Om kosten te sparen, vragen wij u echter, om zelf de contributie over te maken op rekeningnummer NL43RABO 0300177712 ten name van Buurtvereniging Het Dijkhuis. Vergeet u niet uw NAAM en ADRES en contributie 2016 erbij te vermelden?Kent u iemand die een bloemetje verdient? Laat het ons weten!


Hebt u de contributie al betaald? Voor slechts €7,50 per gezin bent u lid en steunt u onze buurtvereniging. Klik hier!


Het Dijkhuis is ook te huur: voor uw leukste feest, babyshower, kraamfeest of kinderpartijtje maar ook voor uw zakelijke bijeenkomsten. Klik hier voor de mogelijkheden.