Buurtvereniging Het Dijkhuis

 

Activiteiten

Darters
Op 8 juni was de laatste dartavond van het seizoen en….in Het Dijkhuis! Remco Maarse gaat in de oude Bon Ami in Aalsmeer een dartcentrum / poolbiljartcentrum beginnen. Na jaren gaan de darters dus verhuizen. Gelukkig blijven de banen in Het Dijkhuis bestaan, zodat er door de fanatiekelingen altijd nog een pijltje gegooid kan worden. Wij wensen Remco en zijn team heel veel succes! 
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Wanneer bij de activiteit staat dat u zich moet opgeven, kunt u dat doen via info@hetdijkhuis.net of een briefje in de bus van Het Dijkhuis of op Aalsmeerderdijk nr.267. 
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Buurtbarbecue
Aanstaande zaterdag 16 juni gaan we weer barbecueën in Het Dijkhuis. En weet u wat zo leuk is? Buurtvereniging Het Dijkhuis biedt dit aan de buurtbewoners en leden GRATIS aan (exclusief drankjes). Wel graag voor donderdag 14 juni aanmelden 


 

 


Motortourrit
Zondag 17 juni gaan de motormuizen onder leiding van opper-motormuis Cees Tibboel weer een leuke rondrit maken. Verzamelen om 11.00 uur! Natuurlijk met gezellige napraatborrel.

 Klusmiddag

Het klusteam is woensdagmiddag 20 juni weer lekker aan het klussen. U bent altijd welkom om een kijkje te nemen of mee te helpen! 

Klaverjassen

We hebben met een kleine club al een gezellige klaverjasavond gehad in Het Dijkhuis, met leuke prijzen. We herhalen dat graag nog een keer, maar willen dat doen op een voor iedereen gunstige avond of middag. Dus wil je gezellig klaverjassen, stuur dan een berichtje met daarin welke avond of middag het best uitkomt en we gaan dan proberen een datum te vinden die de meesten past!  

 TOT ZIENS IN HET DIJKHUIS!