Buurtvereniging Het Dijkhuis

 

Activiteiten

Iedere dinsdag ben je van harte welkom vanaf 20.00 uur om gezellig mee te sporten. Voor elk niveau en voor jong en oud! Kom gerust eens kijken. Voor meer informatie kun je ook mailen naar sporten@hetdijkhuis.net 
Naast het darten om de week op vrijdag, iedere week sporten op dinsdag en het Sinterklaasfeest vinden er nog veel meer activiteiten in en om het Dijkhuis plaats.  Wanneer bij de activiteit staat dat u zich moet opgeven, kunt u dat doen via info@hetdijkhuis.net of een briefje in de bus van Het Dijkhuis of op Aalsmeerderdijk nr.267. Een overzicht: 


 

  


Najaarsborrel

Op 24 september was er vanaf 16.00 uur weer de gelegenheid om met elkaar gezellig een glaasje te drinken en alle vakantieverhalen te delen. Het was weer gezellig!
Opening vernieuwde Dijkhuis!

De opening van Het Dijkhuis is nog even uitgesteld. Wij houden u op de hoogte! 


Stamppot
avond

Op 18 oktober vanaf 17.30 eten we weer stamppot met de buurt. Aanmelden graag voor 16 oktober.  Kosten zijn slechts €5,00 per persoon. 


Wijnproeverij

Wegens succes herhaald: op 17 november vanaf 20.00 uur gaan we weer wijnproeven. Aanmelden voor 10 november. Kosten zijn nog niet bekend. Deze wijnproeverij is nog onder voorbehoud daar de definitieve reservering nog niet bevestigd is, maar onthoud de datum, nadere info volgt! 

Expositie Joke Baas
en Wil van Beem 

Herinnert u zich onze oproep van vorig jaar nog om uw hobby met ons te delen? Inmiddels heeft Peter Klijn het spits afgebeten met een expositie in Het Dijkhuis van zijn prachtige airbrushwerk. Twee andere buurtgenoten besluiten om hun werk ook met u te delen! Op zaterdag en zondag 11 en 12 november tussen 12.00-17.00 uur exposeren Wil van Beem en Joke Baas samen in het Dijkhuis  hun schilderijen. Komt u vooral langs om onder het genot van een kopje koffie hun werk te bewonderen.  

Bingo

Natuurlijk mag onze jaarlijkse bingo niet ontbreken. Op 17 december maakt u vanaf 15.00 uur weer kans op prachtige prijzen en vertellen Cees-Jan en Guusje weer hun verhalenbingo! 


Midwinterrondvaart met Koek & Zopie

Heeft u de rondvaartboot al voor het Dijkhuis zien liggen? De Vaarderij neemt u mee met de rondvaartboot op 10 december om 14.00 uur door de slootjes naar onder andere het Oosteinderpoeltje ofwel Molenpoeltje. Daarbij wordt u van alles verteld over de flora en fauna van dit bijzondere natuurgebied zo vlak bij huis. Leuk om de buurt eens op een andere manier te leren kennen! Deze -verwarmde- rondvaart met koek & zopie kost €7,50 per persoon. Aanmelden voor 5 december. 


Kerststukken

Kerststukken maken onder de bezielende leiding van Marian Postma kan op 20 december om 19.30 uur. Kosten zullen inclusief hapje en drankje weer uitkomen tussen de €20 en €27,50, afhankelijk van het gekozen stuk. Inschrijven voor 15 november, vol=vol! 

Volgeboekt!!!!!

Nieuwjaarsborrel

En voordat je het weet is het 2018! Op 7 januari vanaf 16.00 uur kunt u uw buurtgenoten onder  het genot van een hapje en drankje weer een gelukkig nieuwjaar wensen. 

Culinaire middag

Op 25 januari vanaf 15.00 uur bent u welkom op onze culinaire middag. Wat wordt het? Het blijft nog even een verrassing maar we beloven u dat het heerlijk wordt! Nadere info volgt! 

Bierproef-

avond

Het is langzamerhand een traditie geworden: de bierproefavond! Op 9 februari om 19.30 testen de mannen hun kennis van de verschillende biersoorten. Wie herkent de meeste soorten tijdens het “blind” proeven? Kosten €12,50 per persoon, aanmelden voor 1 februari. TOT ZIENS IN HET DIJKHUIS!